BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Informatieavond jaartraining

Mark

Ontdek de diepgewortelde kennis die in ieder van ons sluimert! Wil je meer weten over onze boeiende jaartraining vol sjamanistische technieken en oefeningen? Kom dan naar onze informatieavond.

In deze intensive jaartraining word je uitgenodigd om jouw innerlijke wijsheid te herontdekken en je opnieuw te verbinden met jouw eigen lijnen van kennis en oorsprong. Het is een transformerende reis waarbij je leert vertrouwen op je eigen ervaring en een diepere band met de spirituele wereld creëert.

Gedurende 8 inspirerende weekenden leer je werken met diverse energieën, krijg je inzicht in hoe healing werkt en leer je jezelf te beschermen tegen negatieve invloeden. Leer werken met krachtdieren, ontdek de geheimen van het medicijnwiel en ontdek de kracht van kristallen. We leren je ook de kunst van transformatie en manifestatie en nog vele andere fascinerende technieken.

Wil je alvast een voorproefje van wat de training te bieden heeft? Kom dan naar onze speciale avond waar we een oefening zullen doen die je een idee geeft van de krachtige ervaringen die je te wachten staan. Natuurlijk is deze avond ook bedoeld om al je vragen te beantwoorden. Wees welkom vanaf 19:45 uur om deze unieke reis te ontdekken!

training, en natuurlijk is de avond bedoeld om al je vragen te stellen.

Voor meer informatie kijk je op Jaartraining pagina of je kunt ons natuurlijk mailen.

Voor data, tijden zie de Agenda.