BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Zweethut Intensive

Vier daagse Zweethut Intensive

Een enkele zweethut is al een intensieve ervaring. Traditioneel voor reiniging, healing, inspiratie en loslaten. Vier zweethutten in vier dagen is een diepgaande, intensieve en potentieel een levensveranderende belevenis. Je gaat steeds dieper en komt steeds losser van je dagelijkse zelf en wordt weer opgenomen in het grote geheel om weer te herinneren wie je werkelijk bent en van daaruit weer op aarde terug te komen.

Deze intensive staat in het teken van de Slang en de Adelaar. Je reist met de begeleiding van de totem diep de aarde in en verbinden ons met het hart van de moeder. Daarna maken we een reis door het lichaam om buik, hart en hoofd te verbinden en ons daarmee af te stemmen op het licht.

De eerste dag staat in het aankomen en de voorbereidingen treffen voor de komende dagen. En dan 's avonds de eerste hut. Vervolgens gaan we met de stroom mee en ontvouwt het ritme van de hutten uit zichzelf. Vaak is er of een nachthut of een hut bij zonsopkomst.

De maaltijden regelen we met zijn allen. Mocht je speciale dieetwensen hebben laat het ons weten dan kunnen we in overleg iets regelen.

Mocht je niet in staat zijn om alle dagen te komen kun je ook voor 1 of meerdere hutten komen. Nieuwelingen worden aangeraden om vanaf de 1e hut mee te doen.

De vierdaagse wordt begeleidt door Mark Eagle Eye en Sabrina Silver Star.


Praktische gegevens:
Locatie: in Esbeek

Overnachting in je eigen tent, camper of caravan.

Data, tijden en prijs zie Agenda:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Mark Hoek of bel 06-13209556