BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Introductiecursus Sjamanisme

Visions

Wat is het? 

In deze cursus maak je kennis met de interessante en bijzondere wereld van het sjamanisme. Je komt in aanraking met een aantal sjamanistische principes en hoe daar mee te werken. De eerste stap daarin is het wakker maken van je energetisch bewustzijn, hoe je dat kunt gebruiken en toepassen. Het wakker maken gebeurt door een aantal initiaties waardoor je makkelijker kunt aarden en kunt verbinden met de spirit. Deze kun je vervolgens zelf blijven oefenen en verder verdiepen. 

Wat o.a. aan bod komt is: gronden, smudgen (energetisch reinigen), je krachtdier benoemen (empowerment), kristal reis, prayers (trilling verhogen) en trancereizen (informatie en healing).

Hoe werkt het?

Met een vaste groep mede cursisten kom je drie keer een zaterdag bij elkaar. Iedere dag heeft een thema waarmee gewerkt wordt, maar er wordt ook op de dag zelf afgestemd wat past bij de groep. We zitten / werken voornamelijk in een ceremoniƫle cirkel. Er zijn matjes, dekens, kussens en stoelen aanwezig om het je aangenaam te maken. Er wordt gewerkt met o.a. drum, ratel, kristallen, kracht objecten, muziek en klank. De dagen zijn intensief, humorvol en ook confronterend.

Tijdens de introductiecursus ligt de nadruk op het ervaren. In de jaartraining is meer ruimte om dieper in te gaan op de theorie en achtergronden.

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen die meer met zichzelf wil verbinden en ontwikkelen, en zich aangetrokken voelt tot het sjamanisme.

Wordt gegeven door

Sabrina Silverstar en Mark Eagle Eye

Praktisch

Voor de data en de prijs zie de Agenda.
Tijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur
Draag makkelijk zittende kleding

Voor meer info en/of opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.