BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Sjamanistische klankhealingen

Wat is het? 

Een sjamanistische klankhealing is een klankconcert waarbij de deelnemers liggend genieten van de geluiden van sjamanistische instrumenten. Zoals de trommel, didgeridoo, ratels, klankschalen en de stem. Met deze klanken wordt er een heerlijk en helend bad van geluid gecreƫerd, waarin de vier windrichtingen en de spirit helpers worden uitgenodigd. Hierdoor ontstaat er een krachtig ritueel. Dit veld brengt niet alleen diepe ontspanning maar heeft ook een helende werking en voert je mee op een innerlijke reis in de droomtijd. De spelers zijn er om je te begeleiden en ondersteunen, bij mooie maar ook bij eventueel moeilijke ervaringen.

Hoe werkt het? 

Je maakt het je gemakkelijk met een matje en dekentje. Het ritueel wordt geopend met een korte ontspanningsoefening, daarna beginnen de didgeridoo en de trommels te spelen.  Op een gegeven moment komen de helers bij je langs, ze hebben daarbij zowel aandacht voor ieder individu als voor de hele zaal,. Ze kunnen met een instrument over het lichaam spelen of klankschalen bij of op het lichaam zetten. Soms legt een heler zijn handen op je lichaam als je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven. 

Na afloop sluiten we af met thee en wat fruit. Voor wie wil is er kans om nog even na te praten en ervaringen uit de droomwereld te delen.

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die kennis wil maken met sjamanisme. Je hoeft hier geen ervaring voor te hebben. 

Je kunt om verschillende redenen deelnemen aan een klankhealing.  Voor diverse klachten, voor reizen in de droomtijd, voor diepe ontspanning, of omdat het gewoon fijn is..

Praktisch

Voor data, tijden en de prijs zie de Agenda.
Draag makkelijk zittende kleding
We hebben voor iedereen een yogamatje en een kussentje maar wil je comfortabeler liggen neem zelf nog een extra matje, dekentje en/of kussen mee.

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel: 06-13209556