BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Individuele sessies

Wat is het? 

Een prive sessie is een 1 op 1 bijeenkomst die volledig om jou draait. Het doel is om het thema, probleem of vraagstuk waar je mee zit te transformeren op energetisch niveau.  

Onder begeleiding en volgens de stappen van het transformatiemodel proberen we de kwestie om te zetten in kracht, wat je inzicht en heling brengt, zodat je meer in verbinding kan komen met jezelf en wat er speelt. Dit zorgt ervoor dat je weer heel en in balans bent, en kunt stralen op je pad. 

Hoe werkt het? 

We zitten tegenover elkaar en kijken samen wat het precieze doel is van je komst. Ik luister naar je verhaal en stel misschien vragen. Zodra dit helder is kunnen we beginnen. 

De spirit helpers en windrichtingen worden aangeroepen ter begeleiding en ondersteuning. Daarna volgen we de energie en doen we wat nodig is op dat moment. 

De sjamanistische technieken die ik gebruik zijn veelal een combinatie van diverse methodes. Hierbij kun je denken aan trancereizen, soul retrieval, extracties zoals koorden weghalen, gedachtenpatronen verwijderen en blokkades opheffen. 

De hulpmiddelen die ik hiervoor gebruik zijn o.a. de drum, ratel, kristallen, mijn stem, zang, ademoefeningen of aanraking (hier vraag ik altijd toestemming voor!) of een combinatie van bovenstaande.   

Ik gebruik hiervoor bijvoorbeeld klank, zang of stem.

Welke techniek gebruikt wordt hangt van de sessie af, waardoor iedere sessie anders en oorspronkelijk is. 

Nadat we klaar zijn is er ruimte om bij te komen en te integreren als je dat wilt. 

Voor wie? 

Iedereen is welkom :-) 

Mark 15b 

 

Praktische info:

Een sessie duurt ongeveer 2 á 2 1/2 uur
Tijden in overleg, avonden mogelijk 
Kosten  €125,-
Draag makkelijk zittende kleding.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bel of mail Mark Hoek - Eagle Eye 06-13209556 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Ervaringsverhalen:

Omdat ik erg verwijderd was van mijn gevoel kwam ik via via bij Mark terecht voor een individuele sessie. Ik had geen idee wat sjamanisme inhield maar de rust en aanwezigheid van Mark hadden op mij meteen een gevoel van vertrouwen. Mark neemt uitgebreid de tijd om te verkennen wat er moet gebeuren en overlegd dan wat we kunnen doen. Als we dan aan het werk gaan is er voor mij geen ontkomen aan, ik voel alle emoties en alle delen van mijn lichaam. Voor mij is het belangrijkst geweest om te voelen waar het geluk vandaan komt. Ik probeerde altijd via mijn hoofd het geluk te ervaren, maar nu kan ik voelen hoe het in mijn lichaam van onder naar boven ontstaat als een gevoel of trilling. Door beter te voelen leer ik ook (langzaam) meer op mijn gevoel en intuïtie af te gaan.